Luft til luft

En luft til luft varmepumpe er en rigtig god investering – både for klimaet og for din pengepung.

Luft til luft varmepumpe i Roskilde og omegn

Mange års erfaring

Hos Olanders Kølemontør tilbyder vi installation af en luft til luft varmepumpe i Roskilde og omegn for private lejligheds- og boligejere. Vi har mange års erfaring med både installation og reparation, og vi lægger stor vægt på at levere kvalitet og høj service i alt vores arbejde.

Hvordan virker luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe har både en indedel og en udedel. Udedelen har til formål at indfange luften udenfor for, at den derefter kan blive blæst ud i form af enten kold eller varm luft inde i boligen via indedelen.

En luft til luft varmepumpe fungerer med andre ord ved enten at opvarme eller nedkøle luften i din bolig, men den kan ikke opvarme dit brugsvand. I så fald skal du vælge en luft til vand varmepumpe. Til gengæld kan den fungere som aircondition om sommeren.

Er luft til luft godt for miljøet?

Ja, det er det. En luft til luft varmepumpe bruger el som energikilde, som blandt andet kommer fra grøn energi. Dermed undgår du at udslippe store mængder CO2, som du ellers ville gøre ved for eksempel at anvende et gammelt oliefyr.

Hvad koster luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe er en rigtig god investering – både for klimaet og for din pengepung. Prisen varierer alt afhængigt af, hvilken model du vælger.

Der er stor forskel på, hvor energieffektive de forskellige modeller er, og overordnet set er de mest energieffektive modeller også de dyreste. Til gengæld er det også dem, der tjener sig selv ind hurtigst. Tjen din investering ind inden for ganske få år – husk, at du kan få tilskud.

Hvor mange penge kan jeg spare ved at investere i en luft til luft varmepumpe?

Hvor mange penge du kan spare ved at investere i en luft til luft varmepumpe afhænger hovedsageligt af, hvilken energikilde du gerne vil skifte fra, og hvilken varmepumpemodel du vælger.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Nedenfor kan du se vores arbejde ude hos tidligere kunder.

Kontakt os i dag

Vi står gerne til rådighed med at foretage en beregning af en mulig besparelse ved at få monteret en luft til luft varmepumpe i Roskilde eller omegn. Ring på telefon 50 47 68 35 eller skriv til e-mail olander-s-koelemontoer@outlook.dk.