Luft til vand

Hos Olanders Kølemontør kan vi hjælpe dig med din luft til vand varmepumpe.

Luft til vand varmepumpe i Roskilde og omegn

Mange års erfaring

Hos Olanders Kølemontør kan vi hjælpe dig med din luft til vand varmepumpe.

Vi har mange års erfaring med netop denne type varmepumpe, og vi kan derfor både hjælpe dig med installation, service og reparation af en luft til vand varmepumpe i Roskilde og omegn. Vi arbejder altid med fokus på kvalitet og høj service.

Hvordan virker luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe fungerer ved at omdanne luftens energi til varmt vand. Det gælder både almindelig brugsvand samt vand til dine radiatorer, gulvvarme og lignende.

Er luft til vand godt for miljøet?

En luft til vand varmepumpe er en rigtig god og miljøvenlig investering. Den varmer din bolig op ved hjælp af el, som i høj grad kommer fra grøn energi.

Hvad koster luft til vand varmepumpe?

Priserne på en luft til vand varmepumpe varierer alt afhængigt af, hvilken model du vælger, og hvor effektiv din varmepumpe skal være.

En luft til vand varmepumpe er dog væsentlig dyrere end en luft til luft varmepumpe, men til gengæld varmer den dit brugsvand op – det gør luft til luft varmepumpen ikke, og du har dermed endnu større muligheder for at spare penge på din varmeregning.

Du kan desuden opnå et pænt energitilskud ved at erstatte din gamle varmekilde med en luft til vand varmepumpe, så kontakt os allerede i dag og tjen din investering ind hurtigt.

Hvor mange penge kan jeg spare ved at investere i en luft til vand varmepumpe?
Der er meget stor forskel på, hvor meget du kan spare ved at investere i en luft til vand varmepumpe. Det kommer for eksempel an på, hvor mange I er i din husstand, hvor stort et varmeforbrug I har, og hvilken model du vælger.

Uanset om I er en børnefamilie, eller om du er enlig, kan du dog altid forvente, at du kan spare penge hver måned ved at erstatte en dyr varmekilde med en effektiv luft til vand varmepumpe i Roskilde og omegn. Vi hjælper dig gerne med at foretage en beregning.

Kontakt os i dag på telefon 50 47 68 35 eller e-mail olander-s-koelemontoer@outlook.dk.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Nedenfor kan du se billeder af opsatte luft til vand varmepumper hos tidligere kunder.