Service

Vi hos Olanders Kølemontør står til rådighed for at udføre et serviceeftersyn af din varmepumpe.

Service af varmepumpe udføres med stor erfaring

Mange års erfaring

Har du fået installeret en varmepumpe, hvad enten det er en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe, så står vi hos Olanders Kølemontør til rådighed for at udføre et serviceeftersyn af din varmepumpe.

Forlæng levetiden med planlagt service af varmepumpe hos os

Service af varmepumpe er utroligt vigtigt, hvis du ønsker at forlænge dens levetid og samtidig gerne vil sikre, at den hele tiden fungerer, som den skal.

Hvis varmepumpen ikke bliver efterset med jævne mellemrum, kan du risikere, at den mister noget af sin effektivitet, og det kan gå ud over din pengepung.

Når du lader os stå for serviceeftersynet af din varmepumpe, kan du være helt sikker på, at det bliver gjort ordentligt, og at der ikke er noget, der bliver overset undervejs. Skulle der være behov for en reparation, kan vi også varetage denne.

Trænger din varmepumpe til et servicetjek, eller har du nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 50 47 68 35, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail olander-s-koelemontoer@outlook.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Nedenfor kan du se billeder af vores service.